Fm Sano Nails & Parfum – in geuren en kleuren

Wilt u uzelf laten verwennen in een rustgevende omgeving? Ga dan langs bij Fm Sano Nails & Parfum! Hier geniet u van een professionele manicure door nagelspecialiste Vanessa. Ontspan, terwijl ze zich vakkundig ontfermt over uw handen en nagels.

 

 

Uw favoriete kleur

Wat u mag verwachten? Een uiterst professionele en hygiënische behandeling, natuurlijk! Vanessa volgt regelmatig cursussen, en is dus altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Bij Fm Sano Nails & Parfum kiest u uit tal van mogelijkheden, kleuren en designs.

 

Heerlijke geur

Wat doet u méér vrouw voelen dan prachtige nagels? Juist: parfum! Laat u onderdompelen in de wereld van Fm Group want Vanessa’s echtgenoot Patrick biedt u een waaier aan heerlijke parfums. Allemaal van topkwaliteit! Houdt u van bloemig, kruidig, oriëntaals of pittig? Patrick biedt u, als Fm-specialist, de keuze uit 160 verschillende geuren. In het gamma vindt u zowel dames- als herenparfums, maar ook make-up en haarproducten.

 

 

Uw geur voor een lage prijs

Kwaliteitsvolle parfums voor een mooie prijs? Natuurlijk! Bij Fm vindt u al uw favoriete geuren, maar dan een stuk goedkoper. U draagt dan ook de geur, en niet de merknaam toch? Betaal geen grote bedragen voor uw favoriete parfum, maar kies voor Fm! Patrick garandeert u producten van topkwaliteit voor een fractie van de prijs.

 

 

Contacteer ons!

Verwen uzelf, en laat Vanessa uw nagels onder handen nemen. Bel 0476 46 31 16, of ga naar www.fm-nails.be en laat u inspireren! Houdt u bovendien van een heerlijk parfum voor een fantastische prijs? Ook dan bent u hier aan het juiste adres.

 

Vanessa’s man Patrick is uw Fm-expert. Waar wacht u nog op? 

Bekijk hier onze prijslijst

LinkTeaser


Tonen

Enkel op afspraak

Fm Sano Nails

Nagelstudio, gelnagels, laknagels, manicuur, kunstnagels, handverzorging, parfum, Fm Sano Nails, Deinze